1922 by J.M. Keune
Aangeraden door barbers

De producten van 1922 by J.M. Keune zijn een combinatie van wetenschap en lef. Vernoemd naar onze oprichter J.M. Keune die in 1922 begon met het ontwikkelen van formules die de kappersbranche ingrijpend hebben veranderd.

We brengen een ode aan hem en alle mannen uit met deze Keune barber lijn.


De beste ingrediënten

Creatine is de basis van de formules. Waar mogelijk is de collectie ermee verrijkt. Deze stof staat bekend om zijn versterkende eigenschappen. Het herbouwt en versterkt de innerlijke structuur van het haar en is geschikt voor alle haartypes. Het toevoegen ervan aan onze formules was een logische keuze.

Verzorging voor mannen
Creatine herstelt en versterkt het haar. Provitamine B5 maakt de haarstructuur dikker terwijl vitamine H de kwaliteit van keratine verbetert. Natuurlijke pepermuntextracten, pepermuntolie en menthol verkwikken en stimuleren de hoofdhuid.

- Deep-Cleansing Shampoo gebruik je voor vet haar
- Purifying Shampoo gaat roos tegen
- Refreshing Shampoo stimuleert de hoofdhuid
- Fortifying Shampoo maakt het haar dikker en voller
- Essential Shampoo is mild en geschikt voor dagelijks gebruik, ook te gebruiken als douchegel
Lees meer

Styling voor mannen

De stylingproducten uit de 1922 by J.M. Keune range zijn speciaal ontwikkeld voor de man. Ze geven mannen de vrijheid om te kiezen voor de stevigheid en glans die ze willen.

Bijna alle 1922-stylingproducten bevatten creatine en proteïnen voor gezond en sterk haar.

Baardverzorging voor mannen

Van stoere stoppels tot een volle baard. Voor elke baardstyle is er een 1922-product die de baard zacht en glanzend maakt. De bisabolol in onze Shaving Cream beschermt de huid. Speciaal voor de baard hebben we hydraterende avocado en zoete amandelolie toegevoegd aan onze Beard Oil en Beard Balm.

Haarkleuring voor mannen
1922 by J.M. Keune heeft haarkleuring ontwikkeld die maar vijf minuten hoeft in te werken.

Daarnaast zijn onze ammoniavrije natuurlijke kleuren zo mild dat ze ook geschikt zijn voor het kleuren van snorren en baarden. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke en langdurig dekkende kleur. Het assortiment bevat ook een speciale kleuractivator voor eenvoudig onderhoud van de kleur.
Alle 1992 by J.M. Keune producten